10 Nisan 2014 Perşembe

Denizli UTS Evden Eve Nakliyat



0850 30 29 28 7      7/24 Hizmet
0532 653 89 12

İstanbul UTS Evden Eve Nakliyat ve Şehiriçi Şehirlerarası Ev taşımacılığında sektörün öncü firmasıdır. Uzun yıllardır Profesyonel Nakliyat ve Taşımacılık Hizmeti veren yılların tecrübesine sahip K3 yetki belgesi olan bir firmadır, kaliteli, profesyonel ve itinalı hizmet anlayışı ile Türkiye’nin bütün bölgelerinde hizmet vermeye devam etmektedir. 
************************************************

Şehir içi Evden Eve Taşıma ;
İstanbul Merkez başta olmak üzere, Türkiye'nin her yerinde şehir içi ev eşyalarınızı geniş kamyon ve tırlarımızla, özel eşyalarını uygun kutulara koyarak,eşyalarınızı en uygun şekilde sararak GÜVENLİĞİ en üst düzeye çıkararak taşımaktayız. Tayin ve Atama dönemlerinde, eşyalarınızı taşımaya yardımcı olmak için ekibimizle hazırız;
________________________________________



Şehirler arası Evden Eve Taşıma ;
Türkiye'nin her şehrinden, tüm şehirlerine, evden eve nakliyat eşyalarınızı taşımaya hazırız. Şehirlerarası mesafenin çok olduğu şehirlere giden eşyalarınız zamanla yolda, tahrip olup, yıprayabilir, Sizden özel düzenlenmiş araçlarımızda, KAMYON ve TIRLARIMIZDA eşyalarınızı en uygun şekilde, en sağlıklı şekilde taşıtabilirsiniz. İçleri özel navigasyon ve Gps sistemi ile düzenlenmiş olan araçlarımızla en uygun ve en kısa mesafeyi bulup size en uygun ve en hızlı EVDEN EVE NAKLİYAT hizmeti veriyoruz.
________________________________________


Tekstil ve Askılı Tekstil Taşımacılığı ;
Tekstil gibi tüm sanayi malzemeleriniz, parça yüklerinizi ve tüm kurumsal nakliyelerinizi yapmaktayız. Askılı tekstil 
 taşımacılığı, yüksek tonajda yükünüzü taşıyoruz.
________________________________________

Ofis, Büro ve İşyeri Taşımacılığı ;
İş yeri değişikliği, yeni bir ofis, yeni bir şube gibi konularda, nakliyat hizmetlerinizi yapmaktayız. Ofis ve büro malzemelerinizi, masa, kitaplık, keşon, çalışma masaları ve koltuklarınız gibi zarar görebilecek mobilyalarınızı sararak, uygun şartlar altında araçlarımız ile taşıyoruz.
Nakliyeciler ve Esnaflar Paltformu
Nakliyat Defteri